mursyidi's FotoPage

By: mursyidi jamil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 2-Dec-2009 03:43 Email | Share | | Bookmark
Telah berpindah..

Akhirnya aku terpaksa berpindah ditempat baru.. jadi lawatilah di laman/blog dibawah.. kalau nak tempahan untuk fotographer just kol/sms aku di 019-5727161

http://wonderphotostudio.blogspot.com/


Sunday, 23-Mar-2008 16:05 Email | Share | | Bookmark
haikal & adrina.. the story begin..

 
 
 
View all 4 photos...
ni gambar dua permata hati ku..


Tuesday, 19-Feb-2008 19:30 Email | Share | | Bookmark
konvoi mini...

geng mini utara
keta yang x leh join
ini gambar tahun lepas, aku follow geng mini utara gi konvoi.. dari juru sampai teluk senangin terus bermalam kat sana.. esok pagi2 makan kat lumut then bertolak ke cameron highland.. tidur kat sana dan esoknya pulang ke penang..

satu perkara yang aku kagum bila aku jumpa sorang makcik yang jaga petrol pum shell kat sekitar Tawar, boleh dia tanya keta mini leh naik cameron ke tak.. alih2 aku jawap bukan boleh naik tapi kami dah turun dah pun dari cameron.. hehehe.. harap tahun ni dapat wat konvoi lagi..


Sunday, 16-Dec-2007 19:04 Email | Share | | Bookmark

 


Tuesday, 20-Nov-2007 11:11 Email | Share | | Bookmark
Yang Teristimewa

haikal act's
terkujat a.k.a terkejut
happy bithday mama


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net